A GYÓGYÍTÁS ÖRÖM - A generációkon átívelő gyógyítás

Dr. Nábrádi Sándor

Dr. Nábrádi Sándor

ortopéd-és baleseti sebész főorvos

Az ortopédiában a legszebb számomra, hogy generációkat ível át.

A gyógyítás iránti szeretetemet már fiatalon felismertem. Tudatosan készültem erre a pályára, melynek igazi beteljesülését az orvosi diplomám kézhezvétele jelentette.

1990-ben végeztem a Debreceni Orvos Tudomány Egyetemen. A Debreceni Ortopéd Klinikán. Szepesi Kálmán és Rigó János Professzor mellett dolgoztam 6 évet, mely évek meghatározóak voltak a későbbi ortopéd tevékenységemben, a gyermekortopédiában és a komplex mozgásszervi ellátásban. 1995-ben ortopédiából, 1997-ben traumatológiából szereztem jeles szakvizsgát.

29 éve a Soproni Erzsébet Kórház a Baleseti Sebészetén dolgozom.

26 éve Baranyai Professzorral megszerveztük és létrehoztuk az újszülöttek korszerű UH vizsgálattal együtt végzett csípőszűrését, melyet jelenleg is én végzek a kórházban. A gyermekortopédia szereteték még a Klinikáról hoztam. Örömet okoz számomra, hogy az elkezdett tevékenység folytatódik, a gyermekek ellátása számomra nagyon fontos dolog, megalapozva egy egészségesebb generáció felnőtté válását.

2007-ben adjunktus, 2018-ban főorvosi kinevezést kaptam.

Az elmúlt 15 évben a törött és nem törött betegek csontritkulásával is foglalkozom. Hiszem és tudom, hogy törések után is lehet még segíteni, megelőzni vagy legalább az esélyét csökkenteni egy következő törésnek. Mindezek előtt a legfontosabb azonban a megelőzés. 50 éves kor felett (különösen nőknek) ajánlott ez irányú vizsgálat!

Remélem elnyertem a bizalmát és segítségére lehetek a gyógyulásában.